уторак, 4. август 2015.

Kako ovo ljeto učiniti nezaboravnim?

Pozdrav svima!
Prvo želimo da vam se zahvalimo na 375 pregleda u roku od 24h. Svaki početak je težak, i ovo nam mnogo znači.Takođe želimo da se zahvalimo Ruži Rupić što nas je reklamirala na njenoj fb stranici.

Jeste da je ostao još samo jedan mjesec ljeta, ali zašto ga ne iskoristiti do kraja? Zašto ga ne učiniti posebnim i nezaboravnim? Sigurne smo da ste većinu ljeta proveli u sobi za lap topom, uz kolu i grickalice, a u dubini duše ste se željeli provoditi kao nikada do sad.Pa, još nije kraj. Ovaj mjesec moramo iskoristiti do maksimuma, kako u septembru ne bi žalili za neiskorištenim i uzalud bačenim vremenom.Baš zbog toga, smislile smo par ideja kako učiniti da nam ostatak ljeta bude vrijedan pamćenja.

UNFORGETABLE SLEEPOVER
Dogovori se sa par tvojih drugarica i napravite mali ritual u kojem ćete svake sedmice da spavate jedna kod druge. Napravite plan večeri koji će sadržati razne challenge koje možete naći na youtube-u,kao na primjer : Whisper challenge, What's in my mouth challenge, Stuff your mouth challenge... Definitivno najzanimljiviji dio večeri je pravljenje pice,palačinki,mafina.. Pored toga, možete se sastati prije početka žurke da bi dekorisale sobu u kojoj ćete spavati.

DAY TRIP
Ukoliko ste u mogućnosti, dogovorite se sa prijateljima i idite na jednodnevni izlet van grada. Nije bitno da li idete u susjedni grad ili u obližnje izletište, ako ste sa pravim ljudima neće vam biti dosadno. Najbolje bi bilo praviti piknik, ponijeti loptu i bagminton,a za potpunu relaksaciju ugasite internet.Najpoželjnije bi bilo ostaviti telefon kući i prepustiti se čarima prirode.

DO SOMETHING EXTREME
Ako ove godine budete dolazili na more, najbolje bi bilo da se isprobate u vožnji skutera (sa starijom osobom u pratnji ako ste maloljetni).Predlažemo i vožnju banonom ili gumom. U slučaju da je u vašoj blizini neki avanturistički park ili luna park sa vožnjama kojih ste se prije plašili, izazovite sami sebe i pokušajte prevazići svoj strah.A, za one koji imaju veću petlju, predlažemo rafting Tarom,zip-line, bungee jumping ili skydiving.

TEMPORARY TATTOO
Uradite privremenu tetovažu sa vašim najboljim drugaricama i istetovirajte, neku po vama, važnu rečenicu koja vas motiviše.

***
Ukoliko su vam naši savjeti pomogli, ili imate neku drugu ideju kako ovo ljeto učiniti nezaboravnim, napišite u komentarima. :-)  

K&M 






4 коментара:

  1. heej upravo sam vidjela na bravu da ste dolje u komentar pisale/i pa sam odlučila da posjetim vaš blog ..imate odlično ime ,stvarno se rimuje haha xd ovako ,stvarno mnogo ideja i meni su odlične..stvarno imate dara u davanju savjeta :D možda biste trebali staviti gadged sa :SLJEDBENICI da vas zapratim,i da pokušaću vas i ja u idućem postu reklamirati ,nadam se da će neko primjetiti haha xd :D
    iamforeverdirectioner.blogspot.com
    emma

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala ti puno. Dodale smo gadged i hvala na reklamiranju :3

    ОдговориИзбриши
  3. Super post, jako mi se sviđa i lijepo si ga napisala, sretno u daljnjem radu! :* Ako želiš pogledaj moj blog i zaprati me ako ti se sviđa :) http://fdiarybyz.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши